ТОВ “Гідропневмоапарат” отримав диплом лауреата регіонального етапу всеукраїнського конкурсу якості продукції – “100 найкращих товарів України” за насоси аксіально-поршневі.

ТОВ "Гідропневмоапарат" отримав диплом лауреата регіонального етапу всеукраїнського конкурсу якості продукції - "100 найкращих товарів України" за насоси аксіально-поршневі.

Завод “Гідропневмоапарат” отримав лауреата міжнародної нагороди “Золотий Ягуар” за зразкове ведення, високий професіоналізм та партнерську надійність.

Завод "Гідропневмоапарат" отримав лауреата міжнародної нагороди "Золотий Ягуар" за зразкове ведення, високий професіоналізм та партнерську надійність.

Агрегати насосні МБГ-11… МВГ-11…

Агрегати насосні МБГ-11... МВГ-11... Технічні умови ТУ У 29.1-32186887-004:2006   Загальні відомості      Агрегати насосні призначені для нагнітання під номінальним тиском постійного за величиною та напрямом потоку мінеральної олії. Таблиця 1. Основні технічні характеристики Найменування показника МБГ1-11А МВГ11-11А МБГ1-11 МВГ11-11 МБГ1-22А МБГ1-22 МБГ1-23А МБГ1-23 МБГ1-24А МБГ1-24 МБГ11-25А МБГ1-25 Номінальний робочий...